9,25 euro pe oră la muls la vaci în Irlanda. 760 de locuri de muncă în 17 țări /VEZI OFERTE

490

Lucrători în ferme de vaci este cea mai recentă ofertă pentru munca în străinătate făcută prin intermediul serviciului Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.  La aceasta se adaugă oferte pentru lucrători în industria prelucrătoare, șoferi, șlefuitori/pilitori, educatori, asistenți medicali, îngrijitori persoane, etc.

760 de locuri de muncă oferă angajatori din 17 țări prin intermediul serviciului Eures, oltenii putând consultata ofertele și depune CV-uri prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cea mai recentă ofertă este pentru Irlanda care caută 20 de lucrători în ferme de vaci, pe perioadă nedeterminată. Pot aplica până pe data de 31 august numai cei care au cunoștințe de bază de limba engleză și experiență ca mulgător de vaci. Salariul brut oferit este de 9,25 euro pe oră.

Oferte numeroase au și alte țări: Slovenia – 45 de locuri din care 40 pentru lucrători în industria prelucrătoare, Republica Cehă- 81 oferte din care 30 șoferi autobuz și 20 șlefuitori/pilitori, Olanda- 23 din care 20 culegători căpșuni, Marea Britanie- 46 îngrijitori persoane, Malta- 250 șoferi autobuz, Italia- 140 din care 100 asistenți medicali pentru Marea Britanie și Irlanda de Nord și 40 îngrijitori la domiciliu, Germania- 106 din care 15 educatori și 10 șoferi profesioniști.

Oltenii mai pot lucra și în Austria, Belgia, Letonia, Luxemburg, Norvegia, Polonia, Slovacia, Spania și Suedia, țări care caută număr mic de angajați pentru diverse meserii.