251 de posturi scoase la concurs la POMPIERI, cu recrutare din sursă internă

619

Începând cu data de 14 august, la nivelul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă și unităţilor subordonate va fi demarată procedura de încadrare prin recrutare din sursă internă, prin trecere în corpul ofițerilor, a 251 posturi vacante la nivel naţional. Astăzi au fost postate anunțurile de recrutare, la nivelul Oltului fiind scoase la concurs 4 posturi.

IGSU organizează concursuri cu recrutare din sursă internă, din cadrul unităților militare ale Ministerului Afacerilor Interne prin trecere din corpul maiștrilor  militari/subofițerilor în corpul ofițerilor a 251 de angajați. Posturile sunt alocate conform analizei necesarului administrativ şi operativ, în raport cu activităţile desfăşurate la nivel național şi vizează mai multe categorii de funcţii, la nivelul IGSU fiind repartizate 4 posturi, la unitățile subordonate 247 – inspectoratele județene pentru situații de urgență, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești, Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă Ciolpani, Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani, Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă și Centrul de Comunicații și Informatică.

La ISU Olt au fost scoase la concurs 4 posturi. Se caută ofițer specialist I la Compartimentul Informare și Relații Publice, ofițer specialist II la Structura de Securitate – Componenta de securitate pentru tehnologia informației și comunicațiilor, ofițer specialist II (economist) la Financiar și ofițer specialist II la Serviciul Resurse Umane – Compartimentul Formare profesională.

Cei interesați pot depune cereri de înscriere până pe data de 3 iulie, urmând să treacă de evaluarea psihologică, un test scris și evaluarea performanțelor fizice. Rezultatele finale vor fi afișate pe 21 august.