S-a ars pe 70% din corp dând foc gunoiului

153

A dat foc gunoiului din gospodărie și a ajuns la spital aseară. Un bărbat în vârstă de 56 de ani din comuna Cilieni a suferit arsuri grave pe aproape trei sferturi din corp.

Curățenia în gospodărie și neatenția sau ignoranța au băgat un bărbat în spital aseară. Omul a suferit arsuri grave de gradele II și III.

https://realitateaoltului.ro/2017/06/26/21-de-incendii-de-vegetatie-uscata-in-numai-72-de-ore-masuri-pentru-a-nu-primi-amenda-de-pana-la-50-000-de-lei/

„SMURD Stoenești a intervenit în comuna Cilieni unde a preluat un bărbat în vârstă de 56 de ani, conștient, cu arsuri de gradele II și III pe circa 70% din suprafața corpului, după ce a dat foc gunoiului din curtea casei și a fost surprins de explozia unor recipiente sub presiune – spray-uri. Bărbatul a fost transportat către Compartimentul Primire Urgențe Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Focul nu s-a propagat, nefiind nevoie de intervenția echipajelor de stingere.

https://realitateaoltului.ro/2017/06/26/alerta-de-canicula-ziua-furtuni-seara-disconfortul-termic-ne-poate-baga-in-spital-cate-zile-de-foc-si-sfaturi-de-la-specialisti/