Plaja Olt s-a închis. Află de ce

1115

În plin sezon estival, când amatorii de bălăceală și bronz aleg varianta „litoralului” oltenesc, Plaja Olt s-a închis. Administratorii au decis efectuarea unor lucrări de igienizare.

Veste proastă pentru slătineni și nu numai dornici de o zi de relaxare și răsfăț. Plaja Olt s-a închis. Clubul Sportiv Municipal al primăriei, cel care administrează plaja și Clubul Nautic și de Agrement, a decis ca astăzi și mâine să efectueze lucrări de curățenie.

https://realitateaoltului.ro/2017/06/23/inving-canicula-la-plaja-olt/

Slatina se poate mândri cu o plajă de invidiat, cu 330 de şezlonguri cu saltele şi peste 150 de umbreluţe. Cu doar 10 lei pentru adulţi şi 7 pentru copii, slătinenii şi nu numai pot căpăta bronzul dorit aproape de casă, pe malul Oltului. Iar zona de plajă este completată cu o ofertă atractivă a Clubului nautic: ambarcațiuni de agrement, hidrobiciclete, terenuri de sport, sală de masaj, zonă de saună, centru spa, etc.

Clubul Nautic și de agrement Plaja Olt, ce se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare teren şi 15 ha luciu de apă, este cel mai modern din țară și cuprinde: plajă, două piscine, debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cuprinzând nouă culoare de câte 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, tir cu arcul, beach-volei, tribune, zonă pentru escaladare/cățărare, spații pentru fitness, SPA, duşuri solare, vestiare, grupuri sanitare și 150 de locuri de parcare. Plaja amenajată pe malul Oltului, la intrarea în municipiu dinspre Craiova, a fost modernizată cu fonduri europene, în cadrul proiectului „Amenajare club nautic şi de agrement Plaja Olt”, cu o valoare totală de 34.264.953 lei.