După ani și ani, toți absolvenții Colegiului Greceanu își dau întâlnire

5327
Foto facebook- absolvenți CNRG

Cu ținute specifice anilor ’90, absolvenți din toate timpurile, cadre didactice și actuali elevi își dau întâlnire la Colegiul Național Radu Greceanu Slatina la începutul anului școlar. Cei care nu pot semna condica de prezență, au la dispoziție un ghid virtual.

Absolvenții anului 1997 ai Colegiului Național Radu Greceanu Slatina sunt inițiatorii unui eveniment ce se dorește a fi unul de suflet pentru toți cei care au învățat în acest liceu de top al județului. Ziua Absolventului va reuni toate promoțiile, foștii elevi fiind anunțați din timp atât pe site-ul CNRG, cât și pe o rețea de socializare, iar vestea s-a răspândit deja cu rapiditate. Pentru cei care pot fi prezenți, întâlnirea este stabilită pentru prima săptămână de școală a noului an școlar 2017/2018, pe 15 septembrie, ora 10.00. Echipați în stilul anilor ’90 (cu blugi, cămăși în carouri, jachete denim sau piele, fuste midi sau rochii cu printuri, platforme sau bocanci, etc), ținute obligatorii în acest trend, dar și cu un obiect care să aducă aminte de perioada liceului (casete audio, reviste etc.), CNRG-iștii sunt așteptați cu un program special.

Evenimentul va avea 2 componente: elevi pentru absolvenți-  elevii din echipa HOSTESS, care s-au implicat în organizare și absolvenți pentru elevi- absolvenți care vor răspunde întrebarilor elevilor despre cum era viața de liceu, dar și ce trebuie să facă pentru a reuși în viață.

Și pentru ceilalți care nu pot ajunge în data stabilită s-a găsit o portiță de a ajunge pe tărâmul amintirilor din perioada de liceu. Absolvenții care locuiesc în străinătate pot să viziteze liceul în perioada iunie- decembrie 2017, însoțiți de un GHID PERSONAL – elev al liceului membru al echipei HOSTESS. Absolvenții care nu au posibilitatea să ajungă la întâlnire pot angaja un GHID VIRTUAL – elev care să le arate live liceul pe facebook/skype/whatsapp.

Ziua Absolventului își așteaptă participanții la intrarea în liceu cu înghețată, braga, citronadă, halviță, brifcor, popcorn, mentosane și alte delicatese de epocă. Absolvenții pot participa la ore opționale de limba engleză, franceză, biologie sau sport alături de actualii elevi ai liceului, urmând apoi să răspundă întrebărilor acestora. Din program mai fac parte un meci de baschet/fotbal, muzică și voie bună, cocktail în sala multimedia sau în curtea interioară a liceului, în funcție de cum va fi vremea.

Așa că, dacă ați învățat la CNRG, nu vă faceți alte planuri pentru 15 septembrie!