FOTO/VIDEO Trupul adolescentului din Corabia, înecat în Dunăre, a fost găsit

409

UPDATE

Aproape două zile au căutat scafandri trupul adolescentului înecat vinei seara în Dunăre, în dreptul Falezei din Corabia. El a fost zărit de echipa de patrulare a Poliţiei de Frontieră, la care se alăturaseră membri ai familiei şi prieteni, în apropierea unei insule situată la cca 500 metri în aval. Trupul neînsufleţit a fost adus la mal de salvatori cu o barcă pneumatică din cadrul Detaşamentului Caracal.

Stirea iniţială

Trupul neînsuflețit al copilului în vârstă de 15 ani, înecat vineri seara în Dunăre, la Corabia, a fost găsit și adus la mal, duminică dimineață, de echipele de căutare ale ISU Olt și Poliției de Frontieră.

Un adolescent de 15 ani este căutat de pompieri și scafandri din două județe în apele Dunării. Băiatul era la scăldat în zona Falezei, unde este amenajată o plajă.

Echipajele de scanfandri de la ISU Olt și ISU Dolj, două ambarcațiuni cu motor de la Detașamentele Slatina și Caracal și echipajul SMURD Vișina caută în Corabia un minor de 15 ani posibil înecat în Dunăre, în zona falezei. Băiatul se afla la scăldat.

La acțiune participă peste zece pompieri.

Știre în curs de actualizare