Nou prim-adjunct la ISU Olt

487

Începând de astăzi, șeful pompierilor olteni are prim-adjunct cu concurs. Locotenent-colonel Ovidiu Ciobanu a promovat examenul organizat de IGSU.

În ultimii 17 ani salvator în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Matei Basarab al județului Olt, ocupând diverse funcții, locotenet-colonel Ovidiu Ștefan Ciobanu este, începând de astăzi, noul prim-adjunct al șefului ISU. El a promovat concursul organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ion Cuza”, Facultatea de Pompieri, promoția 1998, în vârstă de 42 de ani, Ciobanu își desfășoară activitatea din 2000 în sprijinul populației județului Olt, ocupând funcții în cadrul subunităților de intervenție, Centrului Operațional Județean și Inspecției de Prevenire.

Este primul ocupant al postului cu concurs, după ce postul a rămas vacant în 2015 prin numirea lui Adrian Tănase ca inspector șef prin concurs. El îl înlocuiește pe maiorul Constantin Ghiocan, șef al Serviciului Logistic din cadrul ISU Olt, împuternicit la începutul anului, înaintea acestuia fiind împuterniciți pe această funcție militari de la ISU Someș și ISU Argeș.