Frigiderul nu a răcit, ci le-a mistuit locuința

77

 

Mobilier, haine, electronice și electrocasnice, două camere de locuit și trei holuri este bilanțul pagubei înregistrate de o familie din Văleni, în urma unui incendiu izbucnit aseară la locuința lor.

Pompierii de la Garda Stoenești au fost solicitați aseară să intervină pentru a stinge incendiul izbucnit la o locuință din Văleni. “Militarii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar în sprijin au venit și cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității, cu o autocisternă cu apă. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la întreaga locuință și la bunurile din cinci încăperi, respectiv două camere de locuit și trei holuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Pompierii au acționat aproximativ o oră pentru stingerea incendiului. Au ars bunurile din cele două camere de locuit și din cele trei holuri: mobilier, electronice, electrocasnice și textile.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un frigider aflat sub tensiune.