Știrbu, ales vicepreședintele Olteniei liberale

74

Deputatul de Olt Gigel Știrbu este de ieri vicepreședinte al liberalilor din regiunea Sud-Vest Oltenia.

Alegerile de ieri din cadrul Consiliului Național al Partidului Național Liberal au adus la cârma liberalilor români pe Ludovic Orban, iar șef peste cei din zona Olteniei pe olteanul Gigel Știrbu.

“în cadrul Consiliului Național al Partidului Național Liberal, am fost ales în funcția de vicepreşedinte regional pe regiunea Sud-Vest Oltenia. Mulțumesc tuturor colegilor liberali pentru votul acordat astăzi și îmi exprim speranța că alături de Ludovic Orban vom face din PNL cea mai puternică forță politică a României!”, este mesajul postat de proaspătul vicepreședinte regional pe pagina sa de socializare.

https://realitateaoltului.ro/2017/01/30/pensionare-cu-doi-ani-mai-devreme-pentru-slatineni-proiect-de-lege-initiat-de-parlamentarii-de-olt-stanescu-si-stirbu/

Parlamentarul liberal i-a avut drept contracandidați pe Marian-Jean Marinescu, Marius Bălu și George Stănculescu.

Fost lider PNL Olt, președinte al Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Știrbu se află la al treilea mandat în Parlamentul României. Pentru o scurtă perioadă, începând cu finele anului 2013, el a deţinut funcţia de ministru al Culturii. Între anii 2007 şi 2008, acesta a fost secretar de stat în cadrul aceluiaşi minister. Anterior, deputatul a deţinut, pentru doi ani, funcţia de subprefect.