Ceartă între edili la Pârșcoveni. „Nu putem să mai lucrăm împreună!”

496

Primarul și viceprimarul din Pârșcoveni nu mai pot merge pe același drum. Așa a decis edilul Dan Matei, care spune că s-a săturat de comportamentul scandalos al vicelui Matei Marian. De partea primarului se află consilierii PSD care au mână liberă de la conducerea județeană a partidului să aleagă un alt vice.

Viceprimarul din Pârșcoveni, aflat la cel de-al doilea mandat, este la un pas de a i se retrage sprijinul politic al partidului pe care-l reprezintă din 2009 și să-ți piardă și funcția. Primarul Dan Matei l-a informat că nu mai pot lucra împreună, de vină fiind comportamentul inadecvat funcției. „Doar că nu mă ia la bătaie în primărie! Mă face măscărici, papagal, eu îl trimit la una, el face alta. Nu mai este momentul să stau lângă acest om. Are un comportament inadecvat, agresiv. A bătut secretarul de acum 2-3 ani în primărie, abia a renunțat omul să depună plângere penală, unei salariate i-a trântit calculatorul. Are ieșiri necontrolate. Până acum nu am făcut niciun  demers de retragere a sprijinului politic, dar o să fac. Consilierii sunt toți cu mine, pentru că se ceartă cu toți. Nu m-am orientat către un alt viceprimar, o să discutăm împreună cei din organizație și o să hotărâm. El sparge o echipă întreagă. Lucrează mai mult cu PNL, cu ALDE, de la 6 luni de la instalarea în funcție a schimbat macazul”, a declarat edilul pentru Realitatea Oltului.

Potrivit primarului, conducerea organizației județene nu se va implica în acest scandal, dând mână liberă organizației locale să decidă.

Vicele Matei Marian a anunțat că va iniția o revoltă joi, la prânz, în fața primăriei, când vor veni cetățeni care doresc săl susțină. Mai mult, acesta a anunțat chiar strângerea de semnături pentru a-l demite pe primar.