Concurs la Poliția Slatina și Investigarea Criminalității

491

Astăzi, IPJ Olt organizează concurs pentru două posturi importante: adjunct la Poliția municipiului Slatina și șef Birou Investigarea Criminalității din Mediul de Afaceri în cadrul Poliției Caracal. Concurenți: omul și postul.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt organizează astăzi concurs atât pentru ocuparea funcției vacante de adjunct şef poliţie municipiu reşedinţă de judeţ la Poliția municipiului Slatina,  prevăzută cu gradul de comisar șef de poliție, cu recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție. Examenul este organizat la sediul IPJ Olt din municipiul Slatina și constă în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Candidatul admis trebuie să fie notat cu cel puțin 7.00, interviul fiind înregistrat audio și/sau video.

La concurs s-a înscris un singur candidat: comisarul Mihai Mihalache. Funcția de adjunct al poliției municipale a rămas vacantă în urma împuternicirii pe postul de șef a comisarului șef Sorinel Bărbuică.

Tot astăzi, la sediul IPJ Olt se organizează concurs și pentru ocuparea funcției vacante de șef birou I la Biroul de Investigare a Criminalității din Mediul de Afaceri-S.I.C.E., la Poliției municipiului Caracal, funcție din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, prevăzută cu gradul de comisar șef de poliție, cu recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție. Examenul constă tot în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Pentru acest post s-a înscris tot un candidat: subcomisarul Paul Costinel Colac. Postul a rămas vacant în urma pensionării lui Valentin Marin.