Acces pe bază de bilet sau abonament, la meciurile handbalistelor din Liga Națională

74

Pentru a face față cheltuielilor de organizare a competițiilor sportive susținute acasă de către echipa de handbal feminin, CSM Slatina a luat decizia ca accesul suporterilor să nu mai permis gratuit, ci pe bază de bilete sau abonamente, la un preț rezonabil, accesibil tuturor.

Bucurie mare pentru Slatina care a revenit pe prima scenă a handbalului românesc, după aproape zece ani: CSM a promovat în Liga Naţională, după un campionat în care, cu o singură excepție, a înregistrat doar victorii. Meciurile din turul Ligii Naționale se vor desfășurat tot la Liceul cu Program Sportiv, sala polivalentă fiind gata abia la finele anului.

https://realitateaoltului.ro/2017/05/26/sala-de-sport-de-la-lps-intra-in-renovare-constructorii-invitati-cu-oferte-pana-pe-29-mai/

Accesul la meciurile fetelor din ligă nu va mai fi permis însă gratuit la Slatina. Consilierii locali, în subordinea cărora funcționează Clubul Sportiv Municipal, vor vota mâine, în ședință extraordinară, ca  prețul pe bilet acces să fie de 5 lei /persoană /meci, iar pretul abonamentului pe ediție campionat să fie de 4 lei/meci x nr.de meciuri /ediție campionat.

“În urma evoluției foarte bune pe toată durata desfășurării ediției de campionat, obiectivul fiind atins, următorul obiectiv este menținerea pe prima scenă handbalistică a țării. Odată cu promovarea în Liga Națională, se impun o serie de măsuri sportive, organizatorice, economico-financiare, etc., drept pentru care la nivelul clubului s-a luat hotărârea ca la toate competițiile sportive susținute acasă de către echipa de handbal feminin, intrarea să se facă pe bază de bilete de acces sau abonamente, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, având o capacitate de 200 locuri. Studiind piața, în ceea ce privește tarifele de intrare de la echipele adverse și ținând cont că o competiție desfășurată acasă presupune costuri în sumă estimativă de 9.000 lei (baremuri arbitraj+ observatori FRH, organizare internă sala sport, protocol oficiali, protocol ședința tehnica + conferință presă, vestiare sportivi, trusa medicală, masa sportiv, contract salvare, contract firma pază ), s-a stabilit ca prețul pe bilet acces să fie de 5 lei /persoană /meci, iar prețul abonamentului pe ediție campionat să fie de 4 lei/meci x nr.de meciuri /ediție campionat. Suma estimată a se încasa este de 11.700 lei”, se arată în nota de fundamentare pentru stabilirea accesului.

Clubul Sportiv Municipal Slatina are următoarele secţii pe ramură de sport afiliate la federaţiile sportive naţionale: atletism, box, handbal, lupte, karate şi tenis de masă.

https://realitateaoltului.ro/2017/04/10/slatina-va-avea-echipa-in-liga-nationala-in-lipsa-polivalentei-fetele-vor-juca-la-lps/