Candidatul la şefia PNL, Cristian Buşoi, încalcă normele legale la Slatina

179

Candidatul la şefia PNL, europarlamentarul Cristian Bușoi, liderul organizaţiei bucureştene, şi-a parcat astăzi bolidul de lux pe trotuarul din faţa sediului judeţean al partidului, sfidând bunul simţ şi normele legale. El scapă de sancţiune pecuniară pentru că noul regulament de parcare în municipiul Slatina nu este aprobat.

Maşina liderului liberal a fost fotografiată pe trotuarul din faţa sediului PNL Olt în această după-amiază. Cristian Buşoi nu poate pune situaţia neplăcută pe seama unui şofer neinspirat pentru că în fotografiile postate pe net apare chiar europarlamentarul în timp ce caută în portbagajul limuzinei.

Potrivit unor surse liberale, Buşoi a venit la sediul organizaţiei judeţene pentru a încerca să-i convingă pe cei peste 90 de delegaţi la congresul de sâmbătă să-i acorde votul lor, europarlamentarul fiind unul dintre cei trei pretendenţi la şefia partidului.

Liberalii olteni au decis cu ceva timp în urmă să-l susţină la funcţia de preşedinte PNL pe Ludovic Orban. Liberalii urmează să-şi aleagă sâmbătă şeful, ei urmând să opteze între Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.