Minciuna despre creșterea salariilor distruge Guvernul Grindeanu

56

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, lansează joi un atac dur la adresa Guvernului, după ce s-a decis amânarea măririlor salariale în educație și sănătate.

„Vedem la PSD o întrecere în a găsi țapi ispășitori. Au și de ce. Balonul cu minciuni s-a spart. Contraperformanțele guvernării s-au ținut lanț.

Măsurile promise sunt încălcate una câte una.
Amânarea măririlor salariale în educație și sănătate este cea mai recentă dovadă.

Premierul comite doar tăceri prelungi și grimase ca în comediile bufe când e întrebat, insistent, dacă se mai respectă programul de guvernare.
La rândul său, primarul general al Capitalei, în lipsa unui obiectiv semnificativ îndeplinit după un an de mandat, dă vina pentru o parte a nerealizărilor în direcția propriului guvern și a premierului coleg de partid. Care premier, depășit de importanța funcției și năucit de atacurile din propriul partid, declară inocent: ”toate aceste tensiuni, care par a fi tensiuni, încep să nu le mai înțeleg”.

Nu ne interesează disputele interne din PSD. Demontarea minciunilor și devoalarea incompetenței care grevează guvernarea țin însă de o minimă igienă a spațiului public.

Îi încurajăm, de aceea, pe liderii PSD să continue să-și pună pe tarabă propriile nerealizări și minciuni. Este singurul lucru bun pe care l-au făcut de când au venit la putere.”, scrie Raluca Turcan, pe Facebook.