Reţinut pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat doi olteni la Mihăeşti

169

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut aseară de procurori după ce a înjunghiat doi olteni, la Mihăeşti. Agresorul este acuzat de tentativă de omor.

Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus aseară, ora 20.40, prin ordonanţă, reţinerea unei persoane de sex bărbătesc în vârstă de 49 ani din municipiul Bucureşti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat. Bărbatul este acuzat că la finele săptămânii trecute a înjunghiat doi bărbaţi din Mihăeşti.

“În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 02/03.06.2017 pe raza loc. Mihăeşti jud.Olt a avut loc un incident, în urma căruia persoanele vătămate N.C. şi T.V. au fost înjunghiate de către inculpat, fiindu-le provocate leziuni traumatice, pentru a căror vindecare a fost necesară internarea acestora în Spitalul Clinic de Urgenţă Colţea – Bucureşti şi, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria. În prezent, cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, urmând ca , în funcţie de aspectele constatate să se dispună măsuri corespunzătoare.”, se arată într-un comunicat remis de Compartimentul de informații şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.