Rețea de trafic de droguri, destructurată la Slatina. 45 de audieri, 7 persoane căutate, bani și droguri confiscate

2953

45 de persoane sunt audiate la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, în urma unor percheziții efectuate de dimineață privind destructurarea unei rețele de trafic de droguri de mare risc. 7 persoane pe numele cărora fuseseră emise mandate de aducere nu au fost găsite.

Procurorii DIICOT Olt au efectuat de dimineață 6 percheziții domicilare la Slatina în vederea destructurării unui grup de traficanți de droguri constituit anul trecut. Pe numele a 53 de persoane, printre care 37 de consumatori și dealeri, au fost emise mandate de aducere, la audieri fiind conduse 45 de persoane, la sediul SCCO Olt, 7 fiind căutate. Printre traficanți se numără o asistentă și un brancardier de la Spitalul Slatina, dar și liceeni.

Potrivit unor surse, din rețea făceau parte 15 persoane ce s-au asociat în septembrie 2015, până acum estimându-se că aceștia ar fi comercializat 10kg de droguri și substanțe etnobotanice, în valoare de 250.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate 8 telefoane mobile, pliculețe de etnobotanice cu substanță albă și material vegetal uscat, un pistol cu bile, 163.800 lei, 100 de dolari și 6350 de euro.