CRIME în Olt. Un bărbat și-a omorât MAMA în bătaie, altul TATĂL cu securea

374
foto: ARHIVĂ

În numai câteva zile, doi olteni au devenit criminali, după ce și-au ucis părinții. Unul în bătaie pe cea care i-a dat viață, altul cu lovituri de secure tatăl. Crimele s-au petrecut la Radomirești și Tufeni.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Tufeni, a fost reținut ieri sub acuzația de omor calificat, urmând ca astăzi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt să decidă arestarea preventivă pentru o durată de 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru uciderea celei care i-a dat viață, pe care a bătut-o crunt, femeia decedând trei zile mai târziu. Potrivit procurorilor, „s-a reţinut că la data de 30.05.2017, inculpatul  a exercitat acte de violenţă fizică asupra mamei sale în vârstă de 85 de ani, pe care a lovit-o cu pumnii şi picioarele, provocându-i leziuni traumatice, respectiv fracturi costale şi rupturi hepatice care au condus la decesul acesteia, survenit la data de 03.06.2017”.

I-a dat în cap cu securea

O altă crimă s-a petrecut săptămâna trecută, în ultima zi a lunii mai, victimă căzând tot un părinte. În criminal s-a transformat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Radomirești, care i-a dat în cap tatălui său cu o secure, până l-a omorât.  Criminalul a fost reținut vineri noaptea, în prezent fiind arestat preventiv.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. „în după-amiaza zilei de 31.05.2017, inculpatul BGR a exercitat acte de violenţă fizică asupra tatălui său, în vârstă de 79 de ani, pe care l-a lovit, în mod repetat, cu o secure în zona capului, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia”.