Șoferi prinși “veseli” la volan, la Slatina, Balș și Scornicești

220

Patru șoferi olteni sunt cercetați de poliție după ce s-au urcat la volan băuți. Etilotestul i-a dat de gol, aburul bachic înverzindu-l.

În acest weekend, patru olteni au căzut în “plasa” polițiștilor, fiind depistați în trafic beți la volan. Sâmbătă, polițiștii slătineni au depistat, în trafic, un bărbat, de 49 ani, din comuna Tia Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mânăstirii, din municipiul Slatina, având o concentraţie de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au depistat, în trafic, un bărbat, de 30 ani, din comuna Bârza, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Balş, fără a poseda permis de conducere şi având o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă a fost depistat un alt bărbat,  de 45 ani, din orașul Scorniceşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Scornicești, având o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Ieri, tot la Scornicești, a fost depistat un alt bărbat, de 45 ani, din localitate,  în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Cei patru sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.