VIDEO/FOTO UPDATE Trupul bărbatului căutat de scafandri a fost găsit

676

UPDATE. Trupul bărbatului a fost găsit

După 45 de minute de căutări, trupul bărbatului căutat în zona barajului Slătioara a fost găsit sub pod, locul indicat și de către persoanele care l-au văzut ultima oară în viață, înainte de a intra în apă la scăldat.

,,În jurul orei 18.10, echipa de scafandri a ISU Olt a găsit trupul neînsuflețit al bărbatului înecat în barajul Slătioara. Intervenția s-a desfășurat în cooperare cu echipa de scafandri de la ISU Vâlcea, care a asigurat securitatea. Misiunea salvatorilor a fost una cu un grad ridicat de dificultate, din cauza vegetației și gunoaielor de pe fundul apei, a temperaturii de numai 12 grade pe care apa o avea, a vizibilității reduse și adâncimii apei, de aproximativ 15m,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

STIREA INIȚIALĂ. Pompierii de la Detașamentul Slatina și scafandri de la ISU Olt și Vâlcea efectuează căutări în zona barajului Slătioara, unde se presupune că s-ar fi înecat un bărbat din Perieți.

Un bărbat din comuna Perieți, de circa 40 de ani, a dispărut în zona barajului Slătioara, după ce a intrat în apă să facă baie. Este posibil ca acesta să fi dost tras de curenți. În acest moment, pompierii slătineni, scanfandri de la Olt, ajutați și de cei de la Vâlcea, efectuează căutări. Intervin două bărci pneumatice cu motor de la Detașamentul Slatina.