Accident la Saru. Una dintre mașini s-a oprit într-un copac din pădure

1600

Mașina condusă de o tânără din Craiova a părăsit carosabilul și s-a oprit într-un copac din pădure. Și cealaltă mașină implicată în accident era condusă tot de o femeie.

Un nou accident s-a petrecut în zona Saru în acest weekend. Sâmbătă după-amiaza, o tânără de 21 de ani, din Craiova, a pierdut controlul asupra volanului și, în urma impactului cu o mașină ce venea din sens opus a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un copac din pădure. Și șoferul celeilalte mașini implicate în accidentul de pe DN 65 era tot o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Slatina.

Niciuna dintre femei nu a fost rănită şi au refuzat transportul la spital. “Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit sâmbătă, în zona Pădurea Saru, la un accident rutier. Din fericire, cele două femei care conduceau autoturismele implicate în accident nu prezentau urme de traumă și au refuzat transportul la spital. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rămase pe șosea în urma accidentului.”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele care au dus la producerea accidentului. Cele două şoferiţe au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Intervenție a pompierilor din cadrul Detașamentului Slatina, în zona Pădurea Saru, la un accident rutier. Din fericire, cele două femei care conduceau autoturismele implicate în accident nu prezentau urme de traumă și au refuzat transportul la spital.Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rămase pe șosea în urma accidentului. Imagine: Marius Voica

Publié par ISU „Matei Basarab” Olt – www.isuolt.ro sur samedi 27 mai 2017