Sala de sport de la LPS intră în renovare. Constructorii, invitați să depună ofertele

311

Slatina are, după 10 ani, echipă în Liga Națională, însă nu are sală propice pentru susținere meciurilor din tur. Cum Sala Polivalentă nu este finalizată, sala de sport de la Liceul cu Program Sportiv Slatina rămâne singura opțiune. Pentru avizul FRH, aceasta va intra în renovare.

Bucurie mare pentru Slatina care a revenit pe prima scenă a handbalului românesc, după aproape zece ani. CSM a promovat în Liga Naţională, după un campionat în care, cu o singură excepție, a înregistrat doar victorii. Meciurile din turul Ligii Naționale se vor desfășurat tot la Liceul cu Program Sportiv, sala polivalentă fiind gata abia la finele anului.

https://realitateaoltului.ro/2017/05/11/sala-polivalenta-gata-la-finele-anului-finantarea-garantata-lucrarile-monitorizate/

Pentru a primi avizul FRH, sala de sport va intra în reabilitare. Ieri, Inspectoratul Școlar Județean Olt și Liceul cu Program Sportiv au lansat invitație constructorilor interesați. Atribuirea contractului având ca obiect lucrări de renovare se face prin achiziție directă, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 69.000 de lei.

În trei luni, va trebui schimbat parchetul, amplasate scaune de plastic în tribună, modernizate vestiarele şi grupurile sanitare.

Termenul limită de primire a ofertelor este 29 mai.

Lucrările ar trebui să fie demarate de la 1 iunie, astfel încât echipa de handbal CSM Slatina să evolueze, în Liga Naţională, în faţa propriilor suporteri.