Invitație la teatru pentru 1600 de elevi slătineni

136
Micuții Slatinei, așteptați cu baloane colorate

Preșcolarii și elevii din primii ani de școală sunt invitați mâine la teatru. Evenimentul, organizat mai devreme, este dedicat Zilei Copilului și este organizat de Clubul Rotary Slatina și Interact Slatina.

Alte acțiuni Rotary: https://realitateaoltului.ro/2017/05/24/screening-gratuit-pentru-cancerul-de-san/

Pentru al 16-lea an consecutiv, Clubul Rotary Slatina îi invită pe micuții Slatinei la teatru, de Ziua Copilului. Evenimentul va fi organizat mâine, începând cu ora 10.45, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor. Proiectul anual „1 iunie – Teatru pentru copii” este realizat cu sprijinul tinerilor de la Interact Slatina, care au pregătit încă de astă-seară circa 1800 de baloane colorate pentru copii din grădinițele și școlile primare din municipiu așteptați la teatru împreună cu cadre didactice și chiar părinți. “Vor fi oferite două reprezentații ale piesei „Frumoasa din pădurea adormită” de către o trupă de teatru pentru copii din Craiova, care va bucura prin prestația ei peste 1600 de copii slătineni. La ieșirea din sală, membrii Clubului Rotary Slatina și ai Clubului Interact Slatina vor oferi baloane colorate tuturor copiilor participanți”, anunță Simona Capisizu, responsabil comunicare Club Rotary Slatina.

Citiți și: https://realitateaoltului.ro/2017/05/04/6-stampile-pe-pasaportul-de-copilarie-aduc-zeci-de-premii-in-orasul-copiilor/