34 de tineri din Caracal au primit GRATUIT terenuri pentru case

506

Zeci de tineri fără locuințe, cu vârsta între 18 și 35 de ani, au primit de la Primăria Caracal loturi de teren în vederea construirii propriilor case. Terenurile au fost atribuite gratuit, pe 5 străzi ale municipiului.

Străzile Salcâmului, Măceșului, Bujorului, Brândușei și Viorelelor vor avea locuitori noi, după ce Primăria Caracal a identificat terenuri ce pot fi atribuite tinerilor în vederea construirii de locuințe. Parcelele fac parte din domeniul privat al municipiului și au fost atribuite tinerilor cu vârste de până la 35 de ani, cu titlu gratuit, drept sprijin din partea municipalității.

34 de tineri au primit terenuri pentru a-și construi case. Și chiar mai mult decât cei 300mp legiferați. Cum configurația terenurilor nu a permis o altă lotizare astfel încât lățimea să poată permite construirea de locuințe și anexe, tinerii au primit parcele cuprinse între 408 și 699mp, urmând ca suprafețele ce depășesc 300mp să fie atribuite de către primărie prin concesionare pe 49 de ani, cu plata redevenței anuale.

Consilierii municipali au votat sprijinirea tinerilor fără locuințe cu acordarea de teren în ședința de luna trecută.