Subprefectul Cotarcea, revine director la Inspectoratul de Stat în Construcții

517

Radu Ioniță a fost numit oficial în postul de subprefect al județului, hotărârea fiind publicată în această dimineață în Monitorul Oficial. Detașarea lui Ionuț Cotarcea pe funcția de subprefect  a încetat, acesta revenind pe postul de director în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții.

https://realitateaoltului.ro/2017/05/18/oltul-are-un-nou-subprefect-radu-ionital-l-a-inlocuit-pe-ionut-cotarcea/

Hotărârile Guvernului României privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Olt de către Ionuț Cotarcea și cea de numire a  înlocuitorului său, Radu- George Ioniță, au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial al României.

Numit subprefect în octombrie 2016, Cotarcea se va întoarce la Inspectoratul de Stat în Construcții. El va reveni în Capitală pe funcția de director Direcția Juridică și Resurse Umane.

La începutul lunii februarie, Ionuț Cotarcea și-a dat în judecată angajatorul. El acuză Instituția Prefectului de Olt că refuză să respecte prevederile legale privind acordarea primei de instalare. Cotarcea ar trebui să primească cca 25.000 lei, pentru că nu deține locuință pe raza municipiului Slatina. Termenul procesului este 30 mai.

Subprefectul Oltului a dat instituția în judecată. Motivul: neacordarea unei prime