Accident grav la Jitaru. Două femei la un pas de moarte

643

Două femeiau au ajuns în stare gravă la spitalele din Craiova şi Bucureşti după ce maşinile pe care le conduceau s-au izbit violent. Accidentul a avut loc în această după-amiază pe raza localităţii Jitaru.

Cele două femei, una din Scorniceşti, cealaltă din Slatina, se aflau la volanul a două autoturisme Volskwagen Passat şi, respectiv, Opel. Accidentul a avut loc după ce una dintre femei a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe contrasens. În urma impactului, femeile au rămas încarcerate în cele două automobile.

Pentru a le ajuta pe şoferiţe, la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale dar şi o autospecială pentru descarcerare.  Femeia aflată la volanul autoturismului marca Opel, a fost găsită de salvatori în stare de inconştienţă. Ea a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Cealaltă victimă a fost scoasă din maşină şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă de Slatina, de unde a fost transferată la un spital din Bucureşti.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier. În acest caz a fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.