Au apărut noile tarife RCA

100

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat vineri, la Bacău, că politica sa guvernamentală este centrată pe pacient şi că va demisiona „în momentul în care la Ministerul Sănătăţii va fi o altă agendă”.

„După cum ştiţi, am mers prin spitale şi fără să fiu invitat şi o să merg în continuare pentru că îmi place să vorbesc cu oamenii şi vreau să văd care sunt problemele acestora. Politica mea guvernamentală este centrată pe pacienţi. Nu este o declaraţie politică. Eu când spun acest lucru … o spun, şi o cred, şi o simt. În momentul în care la Ministerul Sănătăţii va fi o altă agendă, voi pleca de acolo”, a afirmat Bodog, potrivit Agerpres.

Acesta a subliniat că principalele probleme din spitale sunt legate de schemele de personal, însă şi-a manifestat convingerea că acestea vor fi rezolvate „datorită politicilor salariale” pe care Guvernul le aplică din acest an.

Bodog a participat, vineri, la şedinţa comună a Consiliului Judeţean şi a Consiliului Local Bacău în care s-a discutat aprobarea acordului de cooperare în vederea găsirii celor mai bune soluţii pentru asigurarea complementarităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău şi Spitalului Municipal Bacău.