Un pompier la Garda Balș- medalie de argint la Campionatul de Atletism și Cros

813

Pompierii olteni se pot mândri cu un prim rezultat de excepție la Cupa ASPR. Călin Ionuț Tiberiu a obținut medalia de argint la Campionatul de Atletism și Cros.

Cei mai buni pompieri sportivi din țară se-ntrec în competiții organizate pe 10 discipline sportive, sub formă de campionate, în cadrul Cupei ASPR (Asociația Sportivă a Pompierilor din România). Pompierii olteni au fost repartizați în grupa 3 alături de cei din Argeș, Dolj, Giurgiu, Teleorman și Vâlcea.

Prima finală națională din cadrul cupei a fost disputată la atletism și cros, găzduită de Râmnicu Vâlcea în perioada 8-12 mai. Iar Oltul a urcat pe podium. Călin Ionuț Tiberius, pompier în cadrul Gărzii Balș, a reușit să obțină medalia de argint. Pompierul oltean face parte din grupul local Slatina Running.

Oltul, organizator al finalei de fotbal-tenis și memorialului Daniel Barabaș

Finalele pentru celelalte competiții sunt programate astfel: tenis 26 – 30 iunie, baschet 25 -29 septembrie, volei 6 -10 noiembrie, șah 13 – 17 noiembrie, pescuit sportiv 18 – 22 septembrie, schi 15 -19 ianuarie 2018, mini-fotbal 5 – 9 iunie cu finala de old boys over 40 ani 2 – 6 octombrie, tenis de masă 12 – 16 iunie, memorialul de tenis 16 – 20 octombrie, fotbal- tenis 28 august – 1 septembrie. Competiția Cel mai puternic pompier se va desfășura în perioada 4-8 septembrie, iar Concursul internațional servicii profesioniste Odessos 2017 în septembrie în Bulgaria.

Oltul va găzdui etapa I a competiției de fotbal-tenis în perioada 19-23 iunie, dar și finala, precum și Memorialul de tenis Daniel Barabaș.