Dragnea nu mai vrea să audă de pensii

104

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anuțat că le-a cerut parlamentarilor Coaliției majoritare să înceteze orice discuții despre pensii în cadrul dezbaterilor privind Legea unică a salarizării. O discuție despre pensii în general e necesară și ea va fi una mult mai amplă după adoptarea Legii salarizării, mai spune șeful PSD.

”Am cerut să se retragă din textul Legii  salarizării Articolul 40  referitor la pensiile de serviciu. Nu e nici locul, nici momentul să abordăm problemele legate de pensii. În acest domeniu e nevoie de o analiză mai amplă, care să asigure echitatea în sistemul de pensii în ansamblul său.

Este clar că sistemul de pensii necesită o discuție separată.  Din acest motiv, până  vom aborda legea pensiilor, evident cu consultarea asociațiilor de pensionari, cred că e mai înțelept să eliminăm prevederile legate de pensii din Legea salarizării unitare.” a declarat președintele PSD într-o reacție pentru STIRIPESURSE.RO

În aceste zile sunt discuții intense pe marginea Legii salarizării unitare în Senatul României și nu de puține ori discuțiile au devenit tensionate și s-au făcut referiri la pensii.