Copil de 12 ani, DISPĂRUT de la domiciliu. Poliția îl caută de două zile

135

Polițiștii din Olt caută un minor, de 12 ani, din comuna Osica de Jos, care a plecat de la domiciliu și nu s-a întors până în prezent.

Un copil aflat în plasament la o familie din comuna Osica de Jos a dispărut de la diomicliu. Dispariția a fist anunțată pe 15 mai , minorul Gabriel- Mihai Gheorghe plecând de la domiciliu în jurul orei 19.00.

“Din primele cercetări, s-a stabilit că minorul a mai părăsit domiciliul anterior, fiind găsit în comunele învecinate. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!”, arată IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,35 metri, greutate 40- 45 kg., constituţie atletică, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, faţa ovală, ten măsliniu, iar ca semn particular prezintă o cicatrice pe obrazul drept.

La data plecării de la domiciliu, minorul era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, tricou de culoare roşie, bluză de trening culoare neagră şi este încălţat cu papuci din plastic de culoare albastră