CAO spală din nou conductele în Slatina. Apa nu se oprește, dar va fi tulbure

174

La începutul săptămânii viitoare, două nopți la rând, Compania de Apă Olt va efectua lucrări de spălare a rețelelor de alimentare cu apă în Slatina. Apa va fi tulbure, însă nu se oprește la robinete.

Compania de Apă Olt derulează lunar un program de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul Slatina, în vederea îmbunătățirii calității apei potabile. Astfel, săptămâna viitoare, două nopți la rând, la robinetele slătinenilor va curge apă tulbure, compania anunțând că nu se va opri furnizarea apei.

“În datele de 22 şi 23 mai se vor efectua lucrări de spălare a reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă în partea de sus a Municipiului Slatina de la orele 22°° până la orele 5³°, ziua următoare. Având în vedere că spălarea reţelelor de alimentare cu apă potabilă este de durată, pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea lucrărilor, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune. Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat cu ocazia efectuării acestor lucrări”, se arată într-un comunicat al companiei.