Au tâlhărit două tinere într-o parcare din Slatina

620
foto: arhivă

Trei adolescenţi sunt cercetaţi de polițiști pentru comiterea unei tâlhării, după ce au deposedat două tinere de mobil şi bijuterii.

Două fete din Slatina, de 17 şi, respectiv, 18 ani, au fost tâlhărite în plină stradă duminică. Aflate într+o parcare din municipiu, fetele au fost atacate de un băiat, care le0a deposedat de un telefon mobil, o pereche de cercei şi un lănţişor de aur. Poliţiştii au stabilit, în urma cercetprilor, că jaful a fost pus la cale de alte două tinere.

“În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, a fost identificat un tânăr, de 16 ani, din comuna Găneasa, județul Olt. Din primele cercetări, s-a stabilit că tânărul ar fi săvârșit fapta la solicitarea a două tinere, de 17, respectiv 18 ani, din municipiul Slatina. Cele 3 persoane au fost reținute pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată și instigare la tâlhărie calificată, iar, la data de 16 mai a.c., împotriva acestora a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.