Weekend cu bere din belșug, produse tradiționale și muzică la Caracal

224

Taraful de la Clejani, Luciana Văduva sau Anda Adam sunt doar câteva nume dintre soliștii ce vor urca pe scena caracaleană, creând atmosfera de petrecere desfășurării Festivalului Berii.

Începând de vineri și până duminică, pe platoul din fața Primăriei Caracal se va desfășura Festivalul Berii. De la eveniment nu vor lipsi mâncărurile tradiționale, un parc de distracții, dar și muzică pentru toate gusturile.

În fiecare zi vor urca pe scenă mai mulți artiști, iar spectacolele de muzică populară vor fi transmise în direct pe un post tv de folclor. Festivalul Berii, organizat de Primăria Caracal și Autentic Events, se va încheia cu un concert susținut de Anda Adam.

PROGRAM:

Vineri 12 mai Program folcloric în direct la ETNO TV cu invitații: Roxana Pitulice, Georgiana Spânu, Leonard Petcu, Marcela Fota, Violeta Constantin, Gloria & Balkan, Rocana Nemeș

Sâmbătă 13 mai Program Folcloric local: Ionel Marcu și Grupul Vișinari, Cristina Gluvelescu, Constantin și Cosmin Gaciu, Nicoleta Oancea Band, Taraful din Clejani

Duminica 14 mai Program Folcloric local: Eliza Calafeteanu, Ileana Mustăcel, Mariana Giura, Recital Lucian Văduva, Doddy, Concert Anda Adam.