6 ștampile pe “Paşaportul de copilărie” aduc zeci de premii în Orașul Copiilor

818

1 Iunie va aduce pentru micuții Slatinei multă distracție și un concurs cu premii. Primăria organizează pe esplanadă manifestarea „Slatina, Oraşul Copiilor”, angrenându-i pe copii să participe la cinci ateliere cu diverse jocuri artistic sau sportive, dar și cu premii.

Role, biciclete, triciclete, trotinete, skateboarduri, mingii, diverse jocuri și jucării, rucsacuri sau rechizite vor fi răsplata micuților Slatinei după o zi de distracție petrecută pe esplanadă de Ziua Copilului. Primăria Slatina organizează cea de-a V-a ediție a manifestării „Slatina, Oraşul Copiilor”, manifestare cu caracter educativ- distractiv, la care se pot înscrie toți copiii din municipiu cu vârsta cuprinsă între 3- 14 ani. Evenimentul va avea loc în ziua de joi, 1 iunie, între orele 09,00 – 14,00 pe esplanda municipiului.

Pentru o Zi a Copilului reușită,m participanții nu trebuie decât să urmeze aria de ateliere şi traseele de urmat marcate pe harta inserată în interiorul “Paşaportului de copilărie”. Potrivit regulamentului, evenimentul se desfăşoară pornind de la un Atelier, pe care îl dorește, participantul parcurgând traseul pe la toate cele 5 ateliere într-o ordine aleatoare, fiecare având obiect de activitate, după cum urmează: Atelierul nr. 1 – Fii spontan! (jocuri interactive, improvizaţie); Atelierul nr. 2 – Fii creativ! (pictura pe bloc de desen, pictură pe figurine de gips, creare felicitări, pictează baloane); Atelierul nr. 3 – Fii copil! – Jocurie copilăriei! (Sotron, Coarda, Elastic, desene pe asfalt Omul negru a venit); Atelierul nr. 4 – Fii în lumea virtuala! (jocuri virtuale, ochelari 3D, Scooter electric); Atelierul nr. 5 – Fii sportiv! (tras cu arcul, pistol cu bile – airsoft, aruncarea la coş de baschet, badminton). După fiecare Atelier la care participă, copilul va primi o ştampilă pe Paşaportul de copilarie, la realizarea a 5 ștampile, merge la Punctul final FOTO BOOTH, unde se va fotografia cu personaje din lumea desenelor animate şi va primi o fotografie cu magnet şi ultima ştamplilă, ce-i dă dreptul de a participa la tombolă.

Primăria va acorda, în urma extragerii din urne a tichetelor, premii pe secțiuni de vârstă: 3-4 ani, 5-6, 7-9, 10-14, marele premii și premii de participare.

Pentru ediția din acest an, administrația slătineană va cheltui suma de 40.000 de lei.