10 zile de căutări. Nici urmă de trupul consilierului local înecat

108

Salvatorii ISU Olt au continuat și astăzi căutările bărbatului ce se presupune că s-ar fi înecat în zona barajului Ipotești. Aceasta este a zecea zi de căutări.

Căutările unui bărbat în vârstă de 54 de ani, din Ipotești, cunoscut pescar, care a ieșit în noaptea de 20 spre 21 martie în larg pe râul Olt cu barca la pescuit și nu s-a mai întors continuă. Până acum, eforturile de a găsi trupul bărbatului au fost fără succes.

“Pentru a zecea zi consecutivă, echipajul de căutare- salvare în mediul acvatic din cadrul Departamentului Slatina a reluat căutările persoanei dispărute în barajul Ipotești. Astfel, în primele 5 zile, scafandri au efectuat operațiuni de căutare 4-5 ore pe zi, în timp ce două bărci au cercetat zona pe parcursul întregii perioade de 10 zile. De asemenea pe timpul nopții au fost trimise forțe pentru monitorizarea zonei, în speranța găsirii bărbatului. Căutările vor continua până la găsirea persoanei”, a declarat Daniel Nedeloiu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Bărbatul căutat este consilier local la Ipoteşti şi a fost candidatul PNL la fotoliul de primar al localității, în iunie 2016. Mircea Lungu se ocupa cu pescuitul de peste 20 de ani.