Elevii de clasele a II-a, a IV-a și a VI-a se pregătesc de EVALUAREA NAȚIONALĂ

119

Teste peste teste pentru a fi pregătiți. Elevii claselor a II-a, a IV-a și a VI-a se pregătesc de zor pentru Evaluarea Națională.

Nici două săptămâni nu mai sunt până la marele examen final de clasa a II-a, ce va fi susținut înainte de Paște. Elevii se pregătesc de zor pentru a face față Evaluării Naționale, ce va începe pe 10 aprilie cu proba scrisă la limba română. Pe 11 aprilie va fi susținută proba citit la limba română, iar pe 12 aprilie matematica.

Evaluările susținute pentru al patrulea an la nivel național vor continua cu elevii de clasa a IV-a. Aceștia vor intra în examenul de final de ciclu primar pe 3 mai la limba română și pe 4 mai la matematică.

Elevii claselor a VI-a vor intra în emoțiile evaluării pe 10 mai la limbă și comunicare și pe 11 mai la matematică și științe. Testările de la finalul clasei a VI-a sunt interdisciplinare. Testul de limbă și comunicare cuprinde limba și literatura română și limba modernă, iar testul de matematică și științe cuprinde matematica, fizica și biologia.