CIMITIR executat de Fisc, la jumătate de preț      

566

Fiscul execută tot, însă nu întotdeauna are și cumpărători. Cele câteva cripte și terenul unui cimitir din Slatina scoase la licitație de ani de zile se vând acum cu discount, la jumătate de preț. A patra strigare are loc la finele acestei luni.

146.446 de lei cere Fiscul oltean pe câteva cripte și teren de 6.064 de metri pătrați pe care orice cumpărător interesat poate să dețină locuri de veci pentru mii de slătineni trecuți în Lumea de Apoi. Cum însă nimeni nu a dorit să ia exemplul familiei Zăvoranu și să devină proprietar de cimitir, iar actualul proprietar, Marian Iliuță, patronul firmei care administrează cimitirul- Ecumenic Funerar- nu a reușit să-și achite datoria ce se ridica în 2015 la 1500.000 lei, ANAF a fost nevoită să reducă prețul cerut inițial la jumătate.

Ecumenic Funerar Slatina a concesionat Cimitirul Strehareț pe 25 de ani, însă în cazul executării silite nu este vorba de cimitirul municipalităţii, ci al concesionarului, care şi-a construit lângă acesta un loc privat, deocamdată lipsit de „chiriaşi”. Până acum, nimeni nu s-a înscris la cele trei licitații organizate de fisc. Se pare că de achiziție ar fi interesată Episcopia. Următoarea licitație, a patra, este programată pentru 31 martie.

Cimitir scos la vânzare de Fisc