INCREDIBIL: Jiti Mondialu s-a fotografiat făcând sex cu o minoră şi a distribuit pozele pe facebook

465

Procurorii DIICOT Olt au percheziționat și reținut ieri un tânăr din comuna Rotunda, acuzat că s-a fotografiat și filmat făcând sex cu o minoră şi a trimis fotografiile mai multor persoane.

Ionuț Jitianu, zis Jiti Mondialul, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Rotunda, este acuzat de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă, după ce s-a fotografiat în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale cu o minoră în vârstă de 14 ani, din aceeaşi localitate. Mai mult, tânărul a distribuit fotografiile iubitei, iar aceasta pe facebook mai multor persoane. Procurorii DIICOT Olt au efectuat ieri o percheziție la domiciliul făptașului și iubitei.

 “La data de 20 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al celor de la Poliția Municipiului Caracal și Postul de Poliție Rotunda, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, au efectuat o percheziţie domiciliară, în comuna Rotunda, județul Olt. În urma percheziţiei, un bărbat, de 24 ani, din comuna Rotunda, a fost identificat și condus pentru audieri. De asemenea, 10 persoane au fost aduse pentru audieri, cu mandat de aducere. Totodată, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, șapte telefoane mobile şi un memory – stick.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

Potrivit anchetatorilor, fapta s-a produs anul trecut, înainte de Crăciun, când bărbatul a mers cu fata la discoteca din Vădastra, iar la întoarcere Ionuț Jitianu, cunoscut drept Jiti Mondialu, rămas singur în autoturism cu aceasta, a condus mașina pe câmp și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale orale, după ce a deposedat-o de telefonul mobil pentru a nu putea cere ajutor. Făptașul și-a fotografiat victima în timpul raportului sexual și a trimis pe facebook fotografiile iubitei, to minoră, care la rândul ei le-a distribuit mai multor persoane.

Jitianu a fost reţinut de procuror şi astăzi după-amiază, urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Iubita este cercetată în stare de libertate.