Criminalul de la Oradea s-a sinucis, înainte ca polițiștii să-l încătușeze. Gestul său a avut loc în ziua în care victima lui a fost înmormântată

226

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe interlopul Adrian Hladii, cel care şi-a răpit şi împuşcat mortal fosta iubită, miercuri, în Oradea.  Când i-a văzut pe oamenii legii la ușă,  el s-a aruncat pe geam de la etajul 4. El se ascundea în casa mamei sale, unde oamenii legii făcuseră ieri o percheziție. 

Bărbatul a reuşit să fugă după ce şi-a împuşcat mortal fosta iubită şi l-a rănit pe partenerul acesteia. Poliţiştii l-au căutat timp de trei zile, timp în care s-a cerut şi un mandat de arestare la nivel european.

El a fost găsit într-un apartament din cartierul Nufărul din Oradea. Criminalul a încercat să fugă în momentul în care poliţiştii au forţat intrarea în apartament, sărind de la etajul 4. Impactul a fost foarte puternic, provocându-i răni grave. Tânărul a supraviețuit impactului, dar a murit în drum spre spital.

Astăzi, Dalia Duca, fosta iubită al lui Hladii, un interlop local cunoscut drept ,,Adi Grasu,, a fost condusă pe ultimul drum de peste 500 de persoane. Dalia a fost executată de fostul iubit după ce a fost rănită din fața casei. Ea ieșise, miercuri, însoţită de actualul iubit la poarta casei, la solicitarea fostului ei partener, care a venit cu un buchet de flori. După ce a tras câteva gloanţe asupra lui, rănindu-l pe bărbat, Adrian Hladii a luat-o pe fata, sub ameninţarea armei. Ea a fost găsită la scurt timp, împușcată în cap.