Fuego lansează la Slatina un nou material discografic

215

Slatina se numără printre orașele incluse de către artistul Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, în turneul său național “Lăsați-mi muzica”. Spectacolul va avea loc la Casa Sindicatelor, pe 4 aprilie.

“Artistul inimilor” vine la Slatina luna viitoare cu spectacolul său “Lăsați-mi muzica”, celebrând 10 ani de turnee naționale. Fuego a inclus și capitala Oltului pe lista celor 20 de orașe unde șlagărele sale vor răsuna timp de două ore.

„Lăsați-mi muzica!” este despre mine și arta mea, despre voi, publicul meu și toate piesele pe care le-am lansat sau le-am cântat ori fredonat de când ne-am născut, este un omagiu adus artiștilor români și o feerie a primăverii în care ne vom delecta, pentru două ore, cu mesaje și emoții speciale. Cred că e cazul să arătăm tuturor că e nevoie de muzica ușoară românească, trăgând un semnal de alarmă cu privire la melodicitate și mesaje, de care încă mai are nevoie publicul, chiar dacă mulți se grăbesc să le facă uitate. Oricum ar fi, lăsați-mi muzica! Vă aștept cu drag!”, este mesajul artistului.

În cadrul spectacolului, Fuego va lansa un nou material discografic, un musical-audio realizat împreună cu maestrul Jolt Kerestely.

Biletele au fost puse în vânzare la Casa Sindicatelor Slatina, la prețul de 50 de lei. Până acum au fost vândute peste 120 de bilete, capacitatea sălii fiind de circa 700 de locuri.