Patru de DA pentru “Omul orchestră” de la ISU Olt

4720

Supranumit de către colegi “Omul orchestră” pentru că știe să cânte nu numai  vocal, dar și la 6 instrumente muzicale, Dan Țolu a impresionat juriul de la “Românii au talent”, trecând în etapa următoare cu 4 de DA. Prestația s-a difuzat vineri seara.

Un iubitor al folkului ce făcea furori pe scenă în grupul Revida, alături de regretatul Visi Ghencea și Serenius Stănescu, a prezentat sute de spectacole și a îndrumat tinere talente venite la Casa Sindicatelor, devenit din 2007 salvator în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Olt, Dan Țolu, pompierul care cântă la 6 instrumente, a uimit juriul de la “Românii au talent” cu o interpretare de excepție. Cei patru jurați au spus împreună DA pentru pompierul oltean, care a trecut în următoarea etapă. Prestația sa va fi difuzată vineri seara, în emisiunea de la ora 20.30.

“Am ales să cânt în preselecții la nai. Am interpretat “Besame mucho”și am reușit să primesc patru de DA. Prezența mea la această emisiune reprezintă o provocare pentru mine ca artist și o demonstrație că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență poate avea și în această competiție un reprezentant. Sper să fi făcut o imagine bună unității. Aștept telefonul pentru etapa următoare”, a declarat Dan Țolu pentru Realitatea Oltului.

Pentru momentul pompierului oltean, echipa ProTv a filmat la Slatina în noiembrie anul trecut pentru preselecțiile sezonului 7 al emisiunii. Momentul pentru etapa următoare va fi o surpriză, olteanul cântând nu numai la nai, ci și la vioară, acordeon, orgă, chitară și pian.

Dan Țolu lucrează la Centrul Operaţional al ISU Olt, unde organizează și asigură secretariatul tehnic permanent al Comitetului Judeţean pentru Situații de Urgență, monitorizează evoluția opricărei urgențe, gestionează aceste situații şi relaţionează atât cu Bucureştiul, cât şi cu Instituția Prefectului.

 

Dan Țolu, de la salvator de suflete, la salvator de vieți