INCREDIBIL: Știrbu și-a carotat propriul candidat la Primăria Slatina

353
Marius Bălașa

Scăpat de sub disciplina de partid, fostul candidat liberal la fotoliul de primar al Slatinai, Marius Bălașa, a recunoscut că a fost carotat în timpul campaniei electorale chiar de oamenii care ar fi trebuit să-l sprijine. El a susținut că și-a dat seama de acest lucru abia la finalul campaniei, când nu putea să mai facă mare lucru.

În timpul campaniei electorale s-au scurs o serie de informații din care reieșea că șeful PNL Olt ar fi vrut și nu prea ca propriul candidat să câștige alegerile. Ceva semnale au venit și dinspre candidat care a refuzat să iasă pe teren împreună cu liderii structurii municipale sau județene. La vremea respectivă, întrebat fiind, Marius Bălașa a negat că ar exista fie și mici neînțelegeri între el și șefii pe linie politică. Acum, scăpat de sub disciplina de partid, în urma transferului la ALDE, Bălașa a recunoscut.

Întrebat fiind dacă s-a bucurat de toată susținerea colegilor în campanie, dacă nu a avut senzația că unii nu și-au dorit victoria lui, fostul candidat a spus:,,Atunci nu mi-am dat seama, după alegeri, punând cap la cap anumite informații, am ajuns la concluzia că Da,,.

Primul lider al organizației județene care a vorbit despre faptul că în PNL nu s-a dorit ca Bălașa să câștige Primăria Slatina a fost senatorul Siminica Mirea. Demnitarul a susținut că și-a dat seama de acest lucru din faptul că sondajul în urma căruia s-a decis candidatul a fost unul cu ,,dedicație,,.

Cu sau fără susținere, Marius Bălașa a reușit cu o echipă de oameni noi pe care și-a construit-o singur să obțină cca 9000 de voturi, mai multe decât au obținut, toți candidații liberali de la revoluție, dacă este să ne luăm după declarația acestuia.

El a decis zilele trecute să se alăture echipei ALDE nemulțumit că în PNL Olt, de la alegerile locale, nimeni nu mai lăsat să se înțeleagă că este nevoie de el. În plus, a mai spus fostul candidat la primărie, nu doar că a fost înlăturat din funcție, dar nici echipa pe care a construit-o pe vremea când era candidat nu a mai fost dorită. Alături de Bălașa a mai trecut la ALDE și consilierul municipal Mihai Cârloganu și primarul de la Leleasca, ultimul doar cu… sufletul pentru a nu-și pierde mandatul