Olteni, luați-vă măsuri! Distrigaz Sud Rețele ne lasă fără gaze

459

Distrigaz Sud Reţele a emis în această după amiază o informare privind sistarea alimentării cu gaze în județ. Aceasta va fi una temporară și este determinată de efectuarea unor lucrări programate la rețeaua de distribuție,  pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu gaze naturale.

Oltenii vor rămâne fără gaze naturale în cursul zilei de luni, 13.03, conform informării făcute.

Distrigaz Sud Reţele își cere scuze pentru disconfortul creat prin sistarea alimentării cu gaze și îi invită pe consumatori că pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281.  

Distrigaz Sud Reţele este o filială a ENGIE Romania, înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de distribuţie de cea de comercializare. Activitatea principală a societăţii este reprezentată de distribuţia gazelor naturale. Distrigaz Sud Reţele deserveşte 19 judeţe din sudul ţării şi municipiul Bucureşti, gestionând o retea de distribuţie de aproximativ 19.000 km. Judeţele deservite de către companie sunt : Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea.