Autocar cu 20 de persoane implicat într-un accident la Balș

10238

Un accident rutier s-a petrecut în această dimineață pe DN 65, la ieșirea din Balș spre Craiova. În autocar se aflau 20 de persoane, iar în cealaltă mașină, un  BMW, se aflau patru tineri.

Un autocar în care se aflau 20 de persoane și un autoturism s-au lovit de dimineață, în jurul orei 7.40,  la ieșire din Balș spre Craiova. Două victime, dintre care una rănită grav, au fost transportate la spital. Autocarul aducea de la Craiova muncitori ieșiți din tură de la o societate de confecționare tâmplărie PVC, iar BMW-ul circula din sens invers.

La fața locului au ajuns pompierii din Balș și echipaje de la SMURD și Ambulanță care au acordat primul ajutor în cazul a două persoane rănite, dintre care una mai grav rănită: șoferul, de 23 de ani, din Craiova, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng, iar un pasager din spate, de 24 de ani, din Cungrea, cu traumatism cranio0facial, traumatism cranio- cerebral și traumatism piramidă nazală. Ultimul a fost preluat inițial de Spitalul Balș, apoi transportat la Spitalul Slatina. Niciuna din persoanele din autocar nu a fost rănită, urmând să fie preluați de un alt autocar al firmei.

Se pare că vinovat ar fi șoferul BMW-ului, care ar fi ațipit la volan. În cauză se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.