ȘOCANT/ A murit strivit de propriul tractor. Află cum s-a întâmplat tragedia

427

Un bărbat dintr-o comuă din Olt a a fost strivit în această după-amiză de tractorul cu care tracta muncea la câmp. Din neatenție, într-o pantă, utilajul s-a răsturnat prinzând bărbatul sub el. În ciuda ajutorului oferit de alți consăteni, care l-au scos de sub utilaj și a manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarant decedat.

Bărbatul de 60 de ani din comuna Călui încerca să care cu tractorul un buștean. La urcarea unui deal, din cauza denivelărilor, utilajul s-a dezichilibrat și s-a răsturnat. Din impact, șoferul a fost azvârlit afară și astfel a ajuns sub tractor.

Primul ajutor a fost acordat de sătenii aflați pe camp la muncile agricole. Ei au fost cei care au extras trupul victimei de sub tractor.

La sosirea echipajului de salvare, bărbatul se afla în stop cardi-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat, dup 45 de minute medicul de pe ambulanță declarând decesul.

Este al doilea caz din acest week-end când o persoană își pierde viața în urma manevrării greșite a unui utilaj agricol, după ce în cursul zilei de vineri, un alt bărbat din comuna olteană Sârbii măgura a murit după ce a fost secționat de un motocultor.