ALERTĂ- Alte cinci persoane arestate în cazul violențelor de la proteste

88
Noi arestări

Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a cinci persoane pentru violenţele din Piaţa Victoriei din noaptea de 1 spre 2 februarie, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis vineri AGERPRES.

Judecătorii au admis, joi, contestaţia procurorilor la decizia prin care Ionuţ-Cristian Dinu, Andrei-Lucian Dumitrescu, Răzvan-Marian Radu, Alexandru Marius Bocşu şi Daniel-Ionuţ Ion au fost lăsaţi în libertate de Judecătoria Sectorului 1, care a impus instituirea controlului judiciar pentru aceştia.

,,La data 24 februarie 2017, în urma propunerii de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, Judecătoria Sectorului 1 a admis în parte propunerea, în sensul că a dispus arestarea preventivă pentru un inculpat şi plasarea sub control judiciar pentru ceilalţi cinci. În urma contestaţiei formulate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, ieri, 2.03.2017, Tribunalul Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă pentru toţi cei cinci inculpaţi. Inculpaţii au fost depistaţi de către Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în acest moment fiind încarceraţi”, arată sursa citată.

Mai multe pe http://www.stiripesurse.ro