Cartiere rezidenţiale cu 57 de vile în Slatina. Află cine le construieşte

3564
Așa ar putea arăta și noile cartiere de la Slatina. Deocamdată, dezvoltatorul nu a făcut publice machetele

Municipiul Slatina se va dezvolta cu încă două cartiere rezidenţiale. Un om de afaceri din Piatra Olt va construi 57 de vile pe străzile Panselelor şi Banului.

11 locuinţe unifamiliale cu lot propriu, regim de înălţime S+P+E, înşiruite pe două rânduri, perpendicular pe str. Panselelor şi alte 46 locuinţe unifamiliale cu lot propriu, regim de înălţime P+1E, P+2E, anexe gospodăreşti, înşiruite pe laturile lungi ale terenului, perpendicular pe str. Banului intenţionează să construiască în Slatina un om de afaceri. Planurile urbanistice zonale şi regulamentul local de urbanism aferent pentru Construire ansamblu rezidenţial vor fi supuse aprobării consilierilor municipali în şedinţa CL de mâine.
Potrivit expunerii de motive, fiecare locuinţă va beneficia de loc de parcare în incintă. Utilităţile necesare funcţionării obiectivelor propuse în cele două zone se vor asigura prin branşamente la reţelele existente, completări de reţele sau asigurarea acestora pe proprietate pe cheltuială proprie.
Pentru amenajarea investițiilor, s-au eliberat Certificatele de urbanism nr.284 şi 285/16.05.2016, iar documentațiile depuse pentru aprobarea Planului urbanistic zonal cuprind toate avizele solicitate prin acest certificat. Şi pentru PUZ dezvoltatorul a obţinut avizele de la organismele teritoriale: protecţia mediului, ISU, DSP, cadastru, CJ, precum şi avize privind utilităţile urbane: alimentarea cu apă şi canalizare, cu energie electrică, gaze naturale, telefonizare.