Un idol al femeilor, la Slatina de 8 Martie. Dichiseanu lansează cărți, Cristea urcă pe scenă

240

De 8 Martie, femeile Slatinei sunt răsfățate. Primăria și asociația care administrează Centrul Cultural le invită să-l cunoscă pe îndrăgitul actor Ion Dichiseanu, care-și lansează două volume de carte în inima Oltului, dar și la un spectacol de teatru de excepție.

Primăria Slatina și  Asociația Culturală Center Inter Art le pregătește slătinencelor de 8 Martie o zi specială la Centrul Cultural Eugen Ionescu. Invitați vor fi actori de renume ai scenei românești. Primul invitat este un model pentru mulți bărbați și un idol pentru majoritatea româncelor, un mare iubitor al sexului frumos. Actorul Ion Dichiseanu, familiarizat deja cu publicul slătinean, dar și cu obiceiurile specifice oltenilor după ce anul trecut a fost numit Personalitatea Festivalul Naţional de Umor „Oltenii &… Restu’ Lumii”, revine la Slatina cu o dublă lansare de carte: „Adevărul, mai frumos decât legenda“  și „Am fost rivalul regelui”, în care povesteşte prima şi cea mai mare dragoste pe care a trăit-o cu faimoasa actriţă Sara Montiel.

„Da, am fost rivalul regelui. E cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care am trăit-o până m-am însurat. Când spun iubire, spun Dumnezeu. Nu oricine iubeşte se păcăleşte. Iubirea mai înseamnă şi suferinţă. Eu dacă nu iubesc, nu pot să trăiesc.”, a declarat Ion Dichiseanu într-un interviu acordat emisiunii Cancan.ro

Întâlnirea cu celebrul actor este programată la ora 16.00, invitat de onoare fiind actorul Eugen Cristea, cel care va putea fi urmărit două ore și jumătate mai târziu pe scena slătineană, alături de Cristina Deleanu, Tomi Cristin/Jean Lemne, Cristina Pascalin și Daniel Nițoi în piesa de teatru „5 acte de dragoste“.

Intrarea se face pe bază de invitații care se pot ridica de la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ începând de vineri 3 martie 2017, ora 16,30 în limita a două invitații pentru fiecare solicitant.