5 candidaturi pentru Olt pentru excelență în asistența socială

151

Oltul participă la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială cu cinci candidaturi. Startul voturilor on-line a fost dat acum două zile, oltenii putându-și vota reprezentanții până pe 27 februarie. Orice vot îi duce pe olteni mai aproape de gală, printre cei mai sârguincioși asistenţi sociali din țară, dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

“Vă așteptăm și în acest an alături de noi, printr-un vot la Premiul instituția anului în cadrul Galei Naționale în Excelență Socială! E posibil un vot pe zi de pe un dispozitiv. Contăm și pe prietenii dumneavoastră. Anul trecut am fost pe locul patru datorită vouă, prietenii noștri, dar și colegilor și mai ales copiilor, cei care merită acest premiu”, este îndemnul lansat de către Rădița Piroșca, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt.

Deja GDASPC Olt este poziționată pe locul II după două zile de vot, cu 452 de voturi.

Protecția Copilului nu reprezintă singura participare a Oltului la gala ce va premia performanța în domeniul social. Din cele 17 categorii de premii, Oltul participă la cinci: Premiul instituția anului- DGASPC, Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului- Iuliana Croitoru, Premiul asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități- Cornelia Carmen Voicu, Premiul asistentul social din domeniul sănătății, servicii medicale- Teodor Ionescu și Premiul pentru cea mai activă sucursală CNASR- Oltul.

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali și celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale. Premiile vor fi acordate pe 21 martie, la Ateneul Român.