Romeo din  Olt își trăiește povestea de dragoste cu Julieta din Singapore

307
Foto: împreună într-un videoblog

Telenovela de la Vulturești continuă acum pe meleaguri asiatice, după escapada iubitei din Singapore care a alertat autoritățile române anul trecut, olteanul îndrăgostit luând decizia de a-și trăi iubirea în a doua țară ca densitate a populație din lume.

În urmă cu circa un an de zile, autoritățile românești erau alertate de către cele din Singapore pentru găsirea a două femei, mamă și fiică, plecate în România fără să anunțe familia. Ele au fost identificate în comuna olteană Vulturești, unde fiica, în vârstă de 25 de ani, și-a întâlnit iubitul cunoscut pe internet.

Alexandru Donea, cunoscut vlogger, i-a furat asiaticei Yap Layleng inima și, după ce s-au văzut și în realitate, au decis că nu mai pot trăi unul fără altul. Așa că Romeo al nostru și-a luat zborul după Julieta lui, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de aceasta, pe meleagurile ei.

Cei doi îndrăgostiți au demonstrat că iubirea nu ține cont de granițe și făcut din postările pe you tube o adevărată afacere.

Romeo și Julieta, în variantă oltenească