Prânz la restaurant pentru copii din Dăneasa și Caracal

315

Zeci de copii din mediul rural, dar și din urban, care până acum nu au servit o masă la un restaurant au primit această șansă. Un preot caracalean și administratorul unui restaurant au făcut posibilă minunea.

Până acum au văzut cum se servește o masă la restaurant doar la televizor, iar unii dintre ei nici măcar nu au trecut până acum prin fața unui restaurant, nicidecum să-i calce pragul. Șansa de a servi masa de prânz într-un local le-a surâs prin intermediul unei campanii demarate de un caracalean cu sutană care ne uimește cu minunile sale realizate pentru semeni, cu generozitatea și dragostea pentru comunitatea în care-L slujește pe Domnul.

Astfel, în parteneriat cu administratorul unui local din municipiu, preotul Doru Ioan Iagăru a adus bucurie pe chipul unor copii.  “Masa de la restaurant este un nou proiect de suflet al bisericii noastre, începând cu această lună. Partener şi gazdă a proiectului nostru este dl Constantinescu Petrică, administratorul Restaurantului Imperial din Caracal, căruia îi mulţumim şi pe această cale. În ziua de 4 februarie am avut invitaţi 12 copii din parohia Zănoaga, comuna Dăneasa, iar pe 16 februarie, 22 de copii din municipiul Caracal”, spune preotul Iagăru.

În speranța că tot mai mulți cetățeni se vor implica în campaniile parohiei sale și nu numai, preotul caracalean îi îndeamnă pe enoriași, și pe o rețea de socializare, locul unde acțiunile pot fi promovate mult mai bine, să i se alăture.

Tot în această perioadă, preotul Iagăru, paroh al bisericii Spitalului Municipal Caracal, pregătește lansarea unei alte campanii, aflată la a treia ediție. Începând cu data de 20 februarie, holul principal al Spitalului Municipal Caracal va găzdui un târg caritabil. Acțiunea ce se va încheia pe 1 martie este destinată strângerii de fonduri în vederea dotării Secției Pediatrie.

DETALII:

https://realitateaoltului.ro/2017/02/10/targ-caritabil-pentru-dotarea-pediatriei-din-caracal/

https://realitateaoltului.ro/2016/12/16/mosul-cu-haine-preotesti-si-ajutoarele-sale-au-impartit-sute-de-daruri/